مؤسسه فرهنگی انتظاریار با انگیزه توسعه فرهنگ قرآنی و پیوند میان دستاوردهای جدید علوم بشری با آموزه های قرآنی و کاربردی نمودن آن ها در عرصه‌های مختلف زندگی در سال ۱۳۸۵ با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس و تا به امروز در حال فعالیت و توسعه است.
این مؤسسه به منظور تعمیق ارتباط مخاطبین خود با خداوند یکی از فعالیتهای مهم خود را گسترش فرهنگ حضور قلب در نماز قرار داده و با تهیه بسته‌های آموزشی حاوی شیوه‌های کاربردی به این مهم می‌پردازد و با توسعه گروه‌های مجازی به نهادینه کردن فرهنگ نماز در جامعه کمک می‌کند.

درباره موسسه انتظاریار

مؤسسه به منظور بهره برداری عمیق از قرآن کریم، زمینه های آشنایی و بهره برداری از نرم افزار قدر را برای علاقمندان فراهم می کند.
نرم افزار قدر در خردادماه سال ۱۳۷۱ توسط یکی از دانشمندان قرآنی ناشناخته معاصر جناب آقای دکتر سیدعلی قادری با یقین به این امر که تمام حقایق عالم در قرآن تببین شده، طراحی گردیده است، چنانچه همان گونه که خداوند خالق کل شئ است و شئ شامل هر چیز مادی یا معنوی، کوچک یا بزرگ، در ذهن بگنجد یا نگنجد و … می باشد، خداوند متعال به طور صریح قرآن را تبیانا لکل شئ (بیان کننده همه چیز) معرفی می نماید. بنابراین قرآن الگوریتم هستی است. 

نرم افزار قدر بر اساس این باور با کشف قواعدی کمک به استخراج حقایق استوار و آسمانی آن نموده و معتقد است قرآن علاوه بر بهره های عمومی برای تمامی افراد به صورت ذو مراتب، کتاب متخصصین است

 و هر فرد با تخصص خويش از طریق قواعد قدر اولا می تواند علوم خود را راستی آزمایی نموده و مورد محک قرار دهد و ثانیا به معارف جدیدی در زمینه تخصصی خویش دست یابد و در تعاملی جدی با علوم و تجارب بشری موجب گسترش آن دانش و گشایش بطن‌های پی درپی کلام خداوند می گردد و از آن جایی که بر طبق فرمایش حضرت رسول اکرم (ص) فاصله قرآن به عنوان کلام الهی با کلام بشری، به اندازه فاصله بشر تا خداست (بی نهایت)، این گشایش هیچ زمانی پایان نخواهد داشت.

همچنین از آن جایی که واژه‌ها در قرآن کریم برای غایت مفهوم(نه فقط مصادیقی که می شناسیم ) وضع شده اند، ، لذا تا ابد می توان مصادیق جدیدی در حوزه های مختلف برای واژه ها کشف نمود.

ماموریت و رسالت مؤسسه

بسط و توسعه سواد و فرهنگ عمومی جامعه به ویژه سلامت معنوی و ارتباط عمیق با خدا از طریق ارتقاء سطح دانش و بینش افراد، تقویت هویت اسلامی ایرانی تمرین حضور قلب در نماز خدمت نمائیم.

مهمترین اهداف مؤسسه

  • فهم عمیق از معارف دین و یافتن شیوه های کاربردی آن
  • توحید و ارتباط صحیح با خویشتن ،خدا و انسان ها
  • چشیدن شیرینی ارتباط با خداوند و یافتن چگونگی توسعه این ارتباط
  • بهره گیری از نماز به عنوان بزرگترین سفره نعمت الهی
  • معرفی عظمت قرآن و معارف آن
  • بهره گیری از تجربیات جدید بشری در بهبود زندگی

 فعالیت‌های مؤسسه

 فعالیت‌های اصلی مؤسسه در سه حوزه ارتباط عمیق با خداوند ، تحصیل و آموزش “مطالعات قرآنی” و “اخلاق کاربردی” طراحی گردیده است.

 در فعالیت اول تلاش بر این است كه ارتباط با خداوند توسط تمرینات عملی ملموس و عمیق گردد و در فعالیت دوم دانش پژوه بتواند با آموزش مقدماتی فهم خود را از کتاب آسمانی قرآن گسترش داده و در فعالیت سوم در هر مرحله از اخلاق کاربردی بخشی و سطحی از زندگی خود را با بهره‌مندی و برخورداری از روش‌های كاربردی با تكیه بر معانی و مفاهیم بلند دینی همراه با یافته‌های جدید علوم رفتاری به سامان آورد و در همان مرحله به سطحی از رضایتمندی دست یابد.